Anti editör medverkar som utställare på Stockholms litteraturmässa den 4 december. Mässan äger rum på Kulturhuset Stadsteatern kl. 11-17.

Stockholms litteraturmässa är tillbaka på Kulturhuset Stadsteatern, lördagen den 4 december mellan klockan 11–17. I årets mässa deltar 50 kvalitetsförlag och litteraturtidskrifter. Under mässans öppettider pågår bokmarknad, läsningar, workshops för unga och vuxna och ett fullspäckat program med några av årets mest uppmärksammade författare. Utställningen äger rum i Stora hörsalen och i foajén på samma plan. Programmet pågår i Klarabiografen, Kulturbiblioteket, Teaterbaren och på Lava. Årets tema är den tryckta boken. Den direkta fysiska läsningen utan filter där litteraturen låter läsaren och texten mötas enskilt. Hela programmet på litteraturmassan.se
Fri entré.

Lämna ett svar