ANTII/Hantverkaregatan 20, Lördag den 4 september kl. 17.00.

I Thiert försöker en kulturpolis fastslå om ett stycke konstmusik kan vara antikommunistiskt och därmed åtalbart. I Aspudden rånas ett postkontor. I Bologna simulerar Laura Lifkas ett epileptiskt anfall. I Paris skjuter anarkisten Germaine Berton rojalisten Marius Plateau. En välklädd herre fyller kundvagnen med varor medan han talar för sig själv om ett hemligt uppdrag i en koloni. En mindre välklädd herre går runt på köpcentrumet Frölunda Torg och ­reflekterar över hur hans steg påverkar smittspridningen. En tandhygienist äter en Daim­tårta. Du underrättas klockan 14.21 om misstanke gällande Försök till sabotage mot Polisens växel 114 14. En icke inställsam trickster, författare och ljudkonstnär besöker ANTII tillsammans med gestalter som inte kan sorteras i fixa identiteter. Plus en smula lärdomsgods. Han är Sveriges bästa PT. Hans humor sägs oroa, och det har påståtts att den kommer att vara rolig också om ett par årtionden, åtminstone.

Lämna ett svar