Lördag 17 april 2021, Hantverkaregatan 20

Som ANTIIciperat: en romersk tvåa. Vi har inte, vilket en beundransvärd & mild förläggare kikade in och trodde, gjort en reträtt. Istället framskrider vi och finns från och med lördag klockan fem på Drottninggatan OCH Hantverkaregatan på Sankt Knut, Malmös Lund. “Målgruppstänket” är förvisso också utökat, för knoddarna, INFANTI, med Knyttet & Trulsa hos mormor, Marx-biografier för de minsta m m. Utbudet förblir i övrigt intakt, på båda ställen, se gärna Hantverkaregatan som förmaket; ANTICHAMBRE. Vi firar – ELEGANTI OKTANTI – med läsningar av följande illustra skara:

IDA BÖRJEL
ALICE DADGOSTAR
KRISTOFER FLENSMARCK
AGNES IVARSSON
MATS KOLMISOPPI
ERIK LINDMAN MATA
PETRA MÖLSTAD &
NIKLAS QVARNSTRÖM.


En tejpstreckad kö finns att stå i – det finns mycket att stå i – på utmärkt avstånd. Två åt gången får ni lyssna till läsningarna som följer på varandra i ett slumpartat maraton (eller stafett? ANTIKEN) i vilket varje författare läser 15 minuter, när ni lyssnat i 5 ringer en klocka. På vägen in serveras ni mousserande rosérött spanskt & på vägen ut får ni biscotti. Läsningarna kommer också att streamas för di utsocknes samt förstärkas ut på gatan, som ett första lackmustest av grannsämjan, AMBIANTI.Favoritanekdot om våra relativa framgångar: mannen som kom in på Höstgatan i oktober 2014 & ville köpa skrivbordet, å ja ba “men ser du inte att jag sitter & arbetar vid det?” vilket möttes av ett snett leende, telefonnumret på en lapp & ett “ring mig om ett par månader när ni ska lägga ner så får du 400 för det”. Ha, ha, ha. ANTIPATI. Tredje gången gillt är det generell repetition & skillnad, skrivbordet är ungefärligen tillbaka, vi återgår till sargassogrönt på tak och väggar för att du ska bli vilseförd i ett litet vackert trettiotalsrum, KVADRANTI.Kom igen och kom. Vi har ju trots allt rivit upp plastmattor, köpt dyra lampor, skaffat läkarskåp & målat hyllplanen vita – vi är redo för er, S:t Knut!& vi har redan fått en husspindel, ANTICIMEX. Välkomna!

Lämna ett svar